Sivut

lauantai 4. huhtikuuta 2015

Puolikas My Little Pony -suklaamuna

Aamuhetki kullan kallis. Aamupalahetki on minulle lähestulkoon pyhä. Kahvi. Banaaniriisipuuro. Virkistävä ravinnelisäshotti Berocan kaltaisella porevalmisteella alashuuhdottuna.

Olen lähdössä toisaalle pääsiäislounaalle ja olin jo eilen päättänyt, että starttaan aamun pelkällä kahvilla. MUTTA vapaa-aamut eivät vain käynnisty ilma puuroa (puuro on mielestäni lohdullista ruokaa - pehmeää ja lämmintä, joka sopii erityisesti viikonloppuaamuihin, arjesta toipumiseen). Ja pääsiäissunnuntain kunniaksi puolikas My Little Pony -suklaamuna. No, täytyy myöntää, että olen kuluneet vapaapäivät syönyt sellaiset 2500 kcal / pvä. Eli hieman on suklaata mennyt muutenkin... ihan vaan vapailun kunniaksi :)

Minuun on iskenyt krooninen nälkä (voisin ahmia vaikka kaurapuuroa), eli täytyy olla ihan tyytyväinen - ettei ole lähtenyt lapasessta kertaakaan. Pystyin jopa syömään vain puolet suklaaraepussista. JA tyynesti sulkemaan pussin ja viemään pois. Ja liikunta lienee pitänyt huolen, ettei mitään pysyvää vahinkoa ole päässyt syntymään :)

Hyvää pääsiäistä
ja Herkullisia Suklaahetkiä!
(lman katumuksia!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti