Sivut

tiistai 7. heinäkuuta 2015

Taistelua

Kalorimäärät eivät ole tullakseen alas. Vihaan niin paljon nälän tunnetta. Pelkkä ajatuskin nälästä saa minut paniikin partaalle. Niinpä tämänkin päivän kalorisaldoksi muodostui hieman yli 2125 kca. Eilisellekin kaloreja kertyi vielä postauksen jälkeen, päiväsaldoksi muodostui 1607 kcal (vaikka olin toivonut, että julkinen ilmoitus motivoisi...).

Niin kauan, kun ahmimiskohtaukset ja pahat 2000 kalorin ylitykset (= 2500 kcal+ ) pysyvät poissa, olen nöyrän hiljaisesti tyytyväinen. Huonomminkin voisi olla. Tiedän kokemuksesta. Ei riitä, että yritän taistella lukuja alas - joudun myös taistelemaan sitä toista ääripäätä vastaan. Miten kalorimäärät voisivatkaan tulla alas, kun tuossa 2000 kalorissakin pysymisessä on tekemistä? 

Onneksi Loputon Nälkä on jatkanut vaimenemistaan. Kohta pystyn taas. Kunhan en anna kehoahdistuksen tärvellä tilannetta lopullisesti - syö pyöristyneiden käsivarsieni, reisieni kirvoittamaan suruun.

2 kommenttia:

  1. Tottakai sulla on nälkä jos yrität taistella sun perustarpeita vastaan. Tulee hirmu avuton olo lukea tällasta kun tietää ettei tuosta hyvä heilu. Ei tarvitse minulle vastata, mutta kerro itsellesi, että miksi sairastutat itteäs ja mitä hyödyt tästä? Toivon ihan todella että voisit heittää kalorilaskelmat helkkariin, syödä sen verran kuin tarvitset ja elää elämääsi eteenpäin nojautuen ihan muihin asioihin. Voimia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nälkävelka, kuten pöperöproffakin blogissaan kirjoittaa. No uskaltauduin tänään vaa'alle :) Helpotti! En napsin enää ainakaan tietämättömyyden aiheuttamaan ahdistukseen! Nyt yritän olla itselleni lempeä. Onneksi nuo lukemat eivät kuitenkaan aiheuttaneet mitään välitöntä rääkkitarvetta.

      Poista