Sivut

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Uusi Safe Food: kuivatut taatelit!

Kuunvaihteella, kuten maanantailla, uudella vuodella... on maaginen vaikutus. Tai sillä uskolla Uuteen Alkuun. Aamulla herätessäni mindsettini oli uudistunut kertaheitolla. Jatkuva tarve syödä oli vaimentunut taka-alalle. Tavoitteena oli Cold Turkey, päivittäisen kalorimäärän vähentäminen 2000-25000 kalorista alle puoleen, tuhanteen kaloriin. Suorilta käsin, heti ja välittömästi. Armollisuutta (herkuttelua) on jatkunut jo viikkoja ellei kuukausia.

Kaikki meni suunnitelmien mukaan. Aina myöhäisiltä päiväunilta heräämiseen. Tämän YouTube -videon jälkeen minun oli PAKKO syödä xP. Iltapalaksi 200 g rahkaa, 140 appelsiinia, 20 g corn flakesia ja 60 g TAATELEITA. Viime viikolla ostin Citymarketista kilon pussin Sallisen taateleita (halvin kilohinta). Ja ne TOIMIVAT. Jep. Ovat suoranaista karkkia. 300 kcal / 100 g. Ja 50 g riittää. Esimerkiksi pelastamaan uhkaavalta ahmimiskohtaukselta, jota ei mikään rahka tai riisikakku määrä riitä taltuttamaan.

Päivän kalorisaldoksi muodostui 1480 kcal. Enemmän kuin 1000 kcal, mutta huomattavasti vähemmän mitä viikkoihin. Tästä on hyvä tasapainotella eteenpäin. *Huojentunut*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti